Start party’s!

GOED NIEUWS: vanaf 1 juni (aangepaste) Lingerieparty’s!

Lieve dames,

Wat hebben we jullie gemist de afgelopen weken! Hoewel het nog wel even zal duren voordat het weer wordt zoals voorheen, hebben we toch goed nieuws! Vanaf 1 juni mogen we weer starten met Bedroom Lingerie Party’s, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Je kunt kiezen tussen 2 veilige opties die we tijdelijk aanbieden vanaf 1 juni: een Private Party of een Party Please. Jij als gastvrouw kan samen met jouw consulente overleggen bij welke optie jij je het prettigst voelt. Die invulling doen jullie samen en kies zeker enkel ergens voor als je daar zelf ook helemaal prettig bij weet te voelen. Verdere details kan je t.z.t. uiteraard met jouw consulente bespreken. Wennen wordt het voor ons allemaal wel even, maar met jullie enthousiasme moet dat helemaal goed gaan komen. Wij kunnen niet wachten om jou en jouw gasten weer te zien!

1: Private Party

Je krijgt persoonlijke uitleg en aandacht van de consulente, voor naast de gastvrouw nog 1 of 2 dames tegelijk. Na enige tijd rouleren de gasten door. Per ronde zijn er dus telkens maximaal 4 aanwezigen. Voor een Private Party zijn minimaal 4 gasten (2 rondes) vereist. Voor jou als gastvrouw belangrijk om van te voren de tijd per gast af te spreken hoe laat ze welkom is. Uiteraard zal er geproost worden. Het grote voordeel van deze optie is dat je alles kan passen, voelen, ruiken en  proeven zoals je gewend bent, enkel in een intiemere setting.

2: Party Please!

Op de 1,5 meter afstand die we hanteren na, wijzigt er eigenlijk niets aan deze party. Jij als gastvrouw zorgt dat je niet meer vriendinnen uitnodigt dan dat jij thuis kan voor het hanteren van de 1,5 meter afstand. Voor een Party Please vragen we minimaal 5 aanwezigen. Hoe groter jouw partylocatie, des te meer vriendinnen je kan verwelkomen natuurlijk. Proosten doen we zeker, maar dit doen we met wegwerpbekers. We openen de avond met desinfecterende handgel en ook tussendoor zullen we extra onze handen ontsmetten. Het kan zijn dat de presentatie zelf iets korter is, omdat het pasmoment in kleine(re) groepjes plaats zal vinden i.v.m. 1,5 meter afstand en dit wat meer tijd in beslag kan nemen.  Het grote voordeel van deze optie is dat er eigenlijk niet zoveel anders is dan voorheen. Het wordt een avond zoals je bijna van ons gewend bent.

Voor welke optie kies jij?
Uiteraard helemaal in overleg met jouw consulente. Wij respecteren jouw wensen als gastvrouw en de wensen van onze consulentes net zo.

› Boek een lingerieparty

Let op: staat of stond jouw party al gepland? Dus heb je eerder al geboekt? Of heeft jouw party gecanceld moeten worden wegens Corona? Dan gaat de consulente jou z.s.m. zelf contacteren voor het boeken van een nieuwe datum. Het plaatsen van een nieuwe aanvraag is in dat geval niet nodig.

We hopen je snel te zien op een Ladies Night Lingerieparty!

Liefs,
Team Ladies Night Lingerieparty