VACATURE

Lingerieparty’s

Het assortiment bestaat volledig uit verleidelijke bedroom lingerie. Sexy tot heel sexy en niet het type lingerie dat je bij de reguliere lingeriezaak vindt, maar echt veel, veel spannender. We hebben een uitgebreide collectie geselecteerd én hebben een catalogus met nog veel meer moois om uit te kiezen.

Wat houdt een lingerieparty in voor jou als consulente?

Jij bezoekt groepjes vriendinnen die een lingerieparty bij ons hebben geboekt. Je geeft ze een korte uitleg over de bedroom lingerie collectie en de catalogus en dan laat je de dames passen. Meestal heeft de gastvrouw meerdere pas gelegenheden vrij gemaakt bij haar thuis. Aan het einde van de party bied je de dames de mogelijkheid om bij jou te bestellen. Simpel toch? Natuurlijk krijg je eerst een gratis opleidingsdag bij ons op kantoor van ons professionele team. Jouw investering? € 0,-!

Bij ons bepaal je zelf de invulling van je agenda en hoe vaak je per week een avond beschikbaar wilt zijn. De party’s zijn altijd in jouw eigen regio (tenzij je het zelf niet erg vindt wat verder te rijden).

LINGERIEPARTY CONSULENTE

  • gezonde dosis humor
  • punctualiteit
  • zelfstandigheid
  • organisatie talent
  • goede communicatieve vaardigheden
  • minimaal 21 jaar
  • beschikking over een auto

Ladies Night Lingerieparty

Ladies Night Lingerieparty is de gezelligste Nederlandse thuisparty organisatie met lingerie. Een zeer professionele en betrouwbare organisatie met 14 jaar ervaring vanuit Ladies Night Homeparties. Van A tot Z is alles goed geregeld, zowel voor de klanten als voor de consulentes.

Vacature: Lingerieparty Consulente in jouw regio.

Als consulente van Ladies Night Lingerie heb je een superleuke (bij)baan waarin je veel contact hebt met andere mensen. Zo is je werk afwisselend, veelzijdig en gezellig. Werk je op zelfstandige basis (geen franchising en dus geen investeringskosten), bepaal je zelf hoe vaak je per week een avond beschikbaar wilt zijn en word je ondersteund door een professioneel team. Je verdiensten zijn zeer goed en evenredig aan je inzet en omzet. Je maakt deel uit van een heel gezellig team, bent absoluut geen nummer en zult met veel plezier aan het werk zijn!

> Ja, ik wil mij aanmelden als Lingerieparty consulente

Meer dan 50 consulentes werken momenteel al met enorm veel plezier bij Ladies Night Lingerieparty. Omdat onze organisatie enorm groeit, hebben we in diverse regio’s nog plek voor representatieve consulentes die het leuk lijkt om Ladies Night Lingerieparty’s in hun regio te verzorgen. Je moet minimaal 21 jaar zijn en de kwaliteiten waar je over zou moeten beschikken zijn een gezonde dosis humor, punctualiteit, zelfstandigheid, organisatie talent, goede communicatieve vaardigheden en je moet in het bezit zijn van een auto. Ladies Night kent ook zeer goede doorgroei mogelijkheden.

JOUW INVESTERING? €0,00

  • €0,- investering
  • goede verdiensten
  • professioneel team

Geen investeringskosten

Jouw investering? € 0. Alleen jouw enthousiasme, humor en capaciteiten hoef je mee te brengen! En waarom je voor ons wilt werken? Vanwege de professionaliteit en originaliteit. Onze ondersteuning, ons ruime aanbod aan party’s, onze gezelligheid, onze productkeuze, etc.

Ladies Night is een gezellige organisatie die haar consulentes waardeert. Niet voor niets zijn we de grootste. Dat bereik je alleen met respect voor je consulentes en respect voor je klanten. Wij hebben geen franchise constructie, zodat die investeringskosten ook niet door je gemaakt hoeven te worden. Bij ons krijg je ook niet ineens te maken met “verborgen kosten”. Wij investeren in jou en zijn er niet op uit om geld aan jou zelf te verdienen.

VERDIENSTEN

Wat je er voor terug krijgt:

Wij bieden je een heel aantrekkelijke beloning voor je inzet, een hoop gezelligheid, professionele ondersteuning, het Ladies Night Lingerie presentatiepakket, een keer per jaar een feest met alle consulentes waar je jouw collega consulentes kunt ontmoeten, ervaringen kunt uitwisselen en vooral heel veel gezelligheid zult vinden.

Ook zorgen wij goed voor onze consulentes en onze klanten. Daardoor hebben we naast zo’n grote groep consulentes ook een enorme vaste klantenkring die jaarlijks een party van ons willen.

REISTIJD & AGENDA

Reistijd en agenda

De maximale reistijd die we van je verlangen om naar een party te gaan is een half uurtje. Nooit langer, tenzij je daar zelf voor kiest. Noch hoef je bij ons avonden te reserveren zonder dat je weet of er een party zal plaatsvinden. Bij ons bepaal je zelf de invulling van je agenda.

KENNISMAKING

Kennismaking

Het is inmiddels geen eis meer om voor een gesprek naar kantoor te komen. Dit kan tegenwoordig namelijk ook via een videogesprek! Wat je misschien ook wel belangrijk vindt om te weten; wij geven je na het gesprek (op kantoor of via een videogesprek) altijd alle tijd om een beslissing te kunnen nemen. Contracten worden bij ons nooit dezelfde dag getekend en je hoeft ook niet meteen je legitimatie te laten kopiëren Het klinkt raar, maar het gebeurt dus echt bij anderen. Bij ons begint je vrijheid al voordat je maar bij ons begonnen bent. Jij denkt er eerst over na, wij denken er eerst over na en bij wederzijds enthousiasme gaan we samenwerken. Net zoals jij bij ons moet passen, moeten wij vanzelfsprekend ook bij jou passen. 

 

LADIES ONLY

Alleen vrouwen

Ook geven wij geen party’s voor stellen en mannen. Inderdaad, dat gebeurt wel bij andere organisaties. Maar zou jouw partner of man het een prettig idee vinden wanneer jij als vrouw voor een paar mannen je producten staat aan te prijzen? Waarschijnlijk zou het voor jou al een reden zijn om niet met zo’n organisatie te gaan samenwerken. En mede daarom geven wij dan ook geen party’s voor mannen en/of stellen.

OPLEIDING & SUPPORT

Opleiding

We gooien je niet in het diepe, maar zorgen voor een professionele begeleiding waaronder minimaal 1 leerzame stageparty waarbij je met een ervaren consulente een gezellige party gaat meemaken. Bovendien verzorgen we, voordat je zelf echt van start gaat, een uitgebreide, gezellige opleidingsdag, samen met de andere dames die net als jij nog van start moeten gaan. Die opleidingsdag wordt bij ons op kantoor in onze opleidingsruimte georganiseerd.

Support

Je krijgt een Ladies Night Lingerie Manager toegewezen. Zij staat altijd ter beschikking voor al je vragen. Je maakt dus als Lingerieparty consulente deel uit van een heel gezellig team.

© Copyright - Ladies Night Lingerie B.V.